„Ať koukám, kde koukám, tak těhotný si na fotkách furt chmataj na břicho. Včetně mě. Proč?!“ podivovala se nad záhadami „života, vesmíru a vůbec“ na instagramu herečka Veronika Arichteva, hvězda seriálu První republika. Tam totiž sdílela svou nejnovější fotku z těhotenského focení, na níž si – svými slovy – chmatá na bříško, v němž roste plod její lásky k sympatickému bulharskému režisérovi Biseru Arichtevovi.

Je pravda, že ono patetické držení si bříška bylo v minulosti často kritizováno například u vévodkyně Meghan Markleové (38), která neudělala ani krok, aniž by si přidržovala pupík, v němž rostl nový život - jako kdyby se bála, že jí miminko, co čeká s princem Harrym (35), snad vypadne. S gustem tak ale pózují při focení svého požehnaného stavu snad všechny ženy po celém světě.

„Moje teorie je, že to břicho ještě není tak velký, aby ho náhodou někdo nepřehlédl, nebo si ho nespletl se špekama,“ dumala představitelka Denisy, partnerky Janka v podání Marka Lambory (24), v populárním seriálu Slunečná.

„A pak už se z toho asi stane takovej těhotenskej reflex. Něco jako automatickej výstřel netěhotný ruky směrem k vychlazený lahvi Pinota,“ dodala se svým typickým smyslem pro humor Veronika, součást komického uskupení 3 v 1.

Zatímco některé ženy byly toho názoru, že si budoucí matky na svá bříška sahají, aby měly kontakt s dosud nenarozeným dítětem, co i přes kůži, dělohu a placentu dotyk cítí, jiné herečku poučily, že jde o takzvaný „Obelix efekt“. Dámy v očekávání totiž nechtějí vypadat jako tato kreslená postavička s nadměrně velikým pupkem s vysoko vytaženými kalhotami, a proto jej těmito pohyby zdůrazňují.

„Já u těhulek zase pozoruju podpírání bederní páteře a vlastně ještě větší vyšpulení bříška. A přijde mi, že to časem dělá každá. Mám dvě děti a hlásím, že jsem dělala vše. Vohrabávala břicho, podpírala bedra a fotila se před zrcadlem, jak rostu,“ vypočítávala jiná Veroničina fanynka. „To podpírání je dokonalý, to už dělám taky,“ přiznala se smíchem Arichteva, která se aktuálně nachází v pátém měsíci těhotenství.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
73 fotografií