Ještě v březnu se fanoušci pěvecké soutěže obávali, že se finálová kola odloží na neurčito. Pandemie koronaviru a s ní spojená omezení totiž přerušila natáčení snad všech televizních projektů. Nabízela se varianta online kol z pohodlí domova, nebo zpěvu s rouškou ve vylidněném studiu. S úbytkem předtočených epizod Super Výběru a blížícími se finálovými koly televize Markíza, která spolu s televizí Nova soutěž vysílá, vydala prohlášení o budoucnosti soutěže.

„Superstar bude mít tento ročník 2 finálová kola, která budou vysílána živě a během nichž budou o finalistech rozhodovat už diváci prostřednictvím sms hlasování,“ oznámila Markíza. Ve finále se objeví 10 finalistů, jejichž jména se dozvíme už tuto neděli.

Natáčecí místo zůstává neměnné, finále budou probíhat v pražském studiu v Jinonicích, tentokrát však bez publika. Finalisté si budou muset zvyknout na přísný bezpečnostní režim, a to i v hotelu mezi jednotlivými koly. Štáb bude se soutěžícími natáčet vždy s rouškou na ústech. Během vystoupení nebudou roušky nutné.

„Ve finálových kolech budou finalisté zpívat bez roušek, porota bude také přítomná a bez roušek. Finalisté budou zpívat se živou kapelou, která rovněž nebude muset nosit roušky,“ pokračovala TV Markíza. Jak slovenská televize, tak TV Nova dělají vše pro to, aby vše šlo jako po másle a vítěze soutěže diváci znali ještě před začátkem léta.

VIDEO: SuperStar: Dokonalá choreografie! 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Dokonalá choreografie! TV Nova

Fotogalerie
56 fotografií

Více o finalistech SuperStar čtěte ZDE >>>