Půvabná brunetka, kterou si televizní diváci možná pamatují ze seriálů Gympl či Ordinace v růžové zahradě, se živí především vystupováním v muzikálech (dříve například Mamma Mia!) a též koncerty s kapelou Anacreon. Nic z toho teď ale dělat nemohla, jelikož všechnu uměleckou činnost pozastavila omezení kvůli koronaviru.

Jelikož ale Veronika nechtěla jen tak sedět doma a chtěla vydělávat, vzala brigádu. „Jelikož máme před svatbou, hodí se každé finance navíc, a tak i abych měla stále nějaký režim, začala jsem na pár dní v týdnu chodit na brigádu na poštu,“ uvedla pro Super.cz Zelníčková, kterou kolega ze skupiny a partner Tomáš požádal o ruku loni v říjnu. Nyní jsou tak přípravy jejich „pohádkové svatby“ v plném proudu.

„Jinak si stěžovat nemůžu. Nejdůležitější teď je, aby ta pandemie zmizela z celého světa a všichni, u kterých to propuklo, se uzdravili,“ je optimistická nastávající nevěsta a přiznala, že po boku Tomáše se už teď cítí jako princezna. Možná to souvisí i s tím, že když byla v roce 2016 brutálně napadena tehdejším kamarádem Waldemarem, byl to právě Tomáš, kdo ho dopadl. A byl po jejím boku po celou dobu její rekonvalescence. 

Na všechno špatné už se ale Zelníčková snaží zapomenout. „Popravdě si užívám volné víkendy s partnerem a konečně jsme začali makat na realizaci zahrady u našeho domu, takže jsem spokojená.“ Přesto už se těší, až se bude moci vrátit ke své milované profesi. „Těším se, až nám otevřou alespoň divadla. S kapelou Anacreon si na festivalech letos asi moc nezahrajeme, tak doufám, že si zahraju alespoň v Divadle Broadway,“ dodala pro Super.cz herečka známá též z muzikálů Kvítek mandragory a Mýdlový princ.

VIDEO: Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci!

Video
Video se připravuje ...

Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci! Blesk TV

Fotogalerie
28 fotografií