James Middleton (33), nejzáhadnější člen rodiny Middletonových (jeho sestry přece jenom plní média podstatně častěji, nežli tento mladý podnikatel), je bezesporu pohledný muž, k jehož vizáži dlouhých sedm let patřil pečlivě pěstěný plnovous. Ten se ovšem rozhodl shodit. A důvod? Jak se říká, za vším hledej ženu, a nejinak je tomu i v tomto případě. James se totiž rozhodl překvapit svou snoubenku, půvabnou finanční analytičku francouzského původu Alizee Thevenetovou (30).

„Alizee a já se budeme brát, už tento měsíc. A ona mě vlastně ještě nikdy neviděla bez vousů. Tak si myslím, že je pravý čas jí ukázat, co se za nimi skrývá,“ vysvětlil ve vtipném videu na instagramu James. „Ve skutečnosti se nejvíc bojím, že mě tahle parta bez nich nepozná,“ vtipkoval, zatímco se mazlil s pejsky. Není totiž tajemstvím, že je James typem člověka, co má raději psy než lidi. Právě jeho pětičlenná psí smečka ho dostala z dlouholetých depresí, jimiž trpěl, a s jednou ze svých fenek, Ellou, se dokonce věnuje canisterapii.

Své holení, u kterého pejsci pochopitelně asistovali, i následnou reakci své nastávající manželky pak prostřednictvím sociálních sítí sdílel s celým světem. A jak už to bývá, bez mužného porostu obličeje vypadal bratr vévodkyně z Cambridge a Pippy Matthewsové (36) rázem jako středoškolák. Jeho budoucí choť při pohledu na něj vypískla a pak se rozesmála.

„To je tak divné!“ chichotala se blondýnka, která se prý s Jamesem seznámila (jak jinak) díky jeho pejskům. V baru se totiž s jedním z nich začala mazlit – a okamžitě přeskočila jiskra i mezi ní a pejskovým páníčkem. O rok později se zasnoubili a tento květen by si měli říct své „ano“. Pokud tedy nebude pro sympatickou Alizee šok z jeho proměny příliš velký. „Dokonce i když ti dávám pusu, je to jiné!“ vykřikovala totiž v Jamesově videu.

VIDEO: Takhle probíhala veselka Jamesovy nejstarší sestry a prince Williama.

Fotogalerie
39 fotografií