Tenhle modrooký zrzek totiž propadl malování. Aspoň soudě dle jeho instagramového profilu, který pravidelně zásobuje černobílými i barevnými kresbami. A jeho dojatá maminka Štěpánka, které jako by z oka vypadl, je na čerstvě sedmnáctiletého prvorozeného syna zjevně hrdá.

„Dneska má můj první syn, můj chlapeček, naše štěstí, naše láska narozeniny. Je mu sedmnáct. Strašně nerad se fotí, tak jsem musela vyhrabat starší fotky, abych se mohla veřejně pochlubit. Ano! Jsem hrdá matka a on je skvělý kluk,“ dojala se pyšná matka Štěpánka Decastelo (41) a koláž pro jistotu umístila jak na instagram, tak na svůj facebookový profil. Že je Eliáš Decastelo na světě, je kromě vnadné kudrnaté moderátorky zásluhou dříve spisovatele, dnes úspěšného televizního scenáristy Reného Decastelo (46).

Manželství ale divoké zrzavé ďáblici a talentovanému psavci nevydrželo. Po rozvodu šli oba dál. René Decastelo našel rodinné štěstí v náruči moderátorky Evy, dříve Aichmajerové (41). A Štěpánka Decastelo po několika nevydařených vztazích na svého vysněného prince stále čeká. Oba někdejší partneři nicméně mají další potomky. Eva Decastelo, která se díky Renému stala také herečkou v manželových seriálech a aktuálně působí i ve Slunečné, mu porodila syna Michaela (10) a dceru Zuzanu (9). Štěpánka má pětiletého syna Olivera. Vztah s chlapečkovým otcem ale, jak je zřejmé, bohužel také skončil rozchodem.  

VIDEO: Přiznání Evy Decastelo: K roli v seriálu jsem se dostala přes postel!

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Evy Decastelo: K roli v seriálu jsem se dostala přes postel! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií