Meghan Markle a princ Harry (35) už druhým měsícem obývají pronajatou vilu amerického herce Tylera Perryho (50), kde se budou zdržovat do té doby, než vyjednají koupi vlastní nemovitosti v jiné luxusní čtvrti LA. A protože se jejich dočasné bydliště před pár dny veřejnosti provalilo, obehnalo vilu stádo fotografů a fanoušků, žadonících po pohledu na vévodkyni nahoře bez… roušky.

Aby uchránili poslední špetku soukromí, kterou jim veřejnost nestačila vzít, ukryli se za téměř dva metry vysoké, neprůhledné ochranné štíty. Černé clony, z dálky připomínající solární panely, si nechali vévodové ze Sussexu instalovat společně s bezpečnostními kamerami na plotě. V blízkosti nemovitosti jsou totiž utvořené cestičky, kudy proudí davy zvědavců.

Jakmile koronavirové krize skončí, přestěhují se vévodové do nové honosné vily za 13 milionů dolarů (cca 323 milionů korun) v sousedství prominentních hollywoodských hvězd Toma Hankse (63) nebo Bena Afflecka (47). Vilu bude okupovat i Meghanina matka Doria (63), která nahradí předraženou chůvu pro Archieho (1).

Fotogalerie
58 fotografií