Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bendová, Švantnerová, Borhyová a spol.: Zdědily krásu po maminkách!

/
  • Bendová, Švantnerová, Borhyová a spol.: Zdědily krásu po maminkách!
    12. května 2020 ● 12:00

    Vypadají spíše jako jejich starší sestry. Slavné české krásky Tereza Maxová (48) a spol. se v den, kdy se vzdává pocta všem matkám, pochlubily těmi svými. A leckdy došlo i na hodně dojemná slova. Třeba Tereza Kerndlová (33) tu svou neviděla už tři měsíce. 

  • 1.

    Lucie Borhyová (42) a máma Alena (62): Nejdůvěrnější

    „Dali jste dnes svojí mamince pusu a řekli jí, že ji máte rádi? Já ano!“ napsala Lucka pod společnou momentku s mámou Alenou. Mezi sebou mají prý tak dobré vztahy, že se jí moderátorka Televizních novin svěřuje úplně se vším.

    „Ona je jediný člověk, kterému můžu stoprocentně věřit. Protože je to máma a mámy to s vámi vždycky myslí dobře. I když třeba řekne něco, co se mi nelíbí, nakonec stejně zjistím, že měla pravdu. Mám sice blízké kamarádky, kterým se také svěřuji, ale jsou věci, které můžu říct jenom jí. Ví o mně úplně všechno,“ řekla iDnes.cz Borhyová o mamince Aleně, která hraje amatérské divadlo a snažila se prorazit i v komunální politice.

    Lucie Borhyová s maminkou
    Autor: instagram

  • 2.

    Aneta Vignerová (32) a máma Jitka (54): Nejskromnější

    Sama se koncem února stala novopečenou mámou syna Jiříka. Modelka tak nezapomněla na Den matek popřát té svojí. Na společné fotce, kterou zveřejnila, vypadají s maminkou Jitkou spíš jako sestry než matka s dcerou.

    VIDEO: Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

    Vignerová už dřív prozradila, že svou krásu podědila. „A i tu štíhlou postavu máme v genech,“ přiznala. Teď je jasné, že nelhala. Právě máma ji nejvíc podporovala v soutěži krásy Miss ČR, kterou v roce 2009 vyhrála. Rodiče pak hodně mrzelo, že se jejich dcera musela z Havířova odstěhovat.

    Aneta Vignerová s maminkou
    Autor: instagram

  • 3.

    Tereza Kerndlová (33) a máma Milada (63): Nejopuštěnější

    Mohla jí poslat pusu jen na dálku. Tereza kvůli koronaviru uvázla ve Španělsku a rodinu neviděla už tři měsíce. „Chybíš mi moc, ještě nikdy jsme se společně nesmály, nejedly a nekecaly takovou dobu. To odloučení je bolavé, ale o to víc se těším na to, jak tě obejmu. Jsi pro mě nenahraditelná, jedinečná, naprosto nepostradatelná... miluju tě, MAMI!“ vzkázala matce Miladě s tím, že utrhla kytičku, kterou si pak společně usuší, až se uvidí. Zatím si mohou pouze volat. Milada Kerndlová je ale silná žena, která překonala i rakovinu prsu.

    Tereza Kerndlová s maminkou
    Autor: instagram

  • 4.

    Alice Bendová (46) s mámou Zlatou: Nejpřísnější

    Fotku v bikinách si tentokrát schovala na jinou příležitost a na instagramu zveřejnila snímek se svou mámou Zlatou Veselou. Aby taky ne – zatímco muži jsou z jejích odhalených vnad na větvi, maminka to prý moc neschvaluje.

    Výjimečný den pro všechny maminky strávily spolu. „Moje milovaná maminka. Všechno nejlepší všem maminkám!“ pochlubila se Alice Bendová ženou, která jí dala život.

    Alice Bendová s maminkou
    Autor: instagram

  • 5.

    Nikol Švantnerová (27) s mámou Danou (47): Nejpodobnější

    Těžko uvěřit, že nemají v občance stejný rok narození. Nikol totiž vypadá jako kopie svojí mámy a dokonce nosí i stejné oblečení. Na Den matek obě oblékly koženou bundu, vypasované džíny a upnuté tričko. A fanoušci byli pochopitelně z Dany Švantnerové paf. „Já myslela, že je to sestra,“ napsala jedna z fanynek pod společný snímek. „To se nestydíte oblékat stejně?“ ptala se další z nich. „A víte, že ne?“ odpověděla modelka, která má mít skvělou postavu rozhodně po kom.

    Nikol Švantnerová s maminkou
    Autor: instagram

  • 6.

    Tereza Maxová (48) s mámou Alenou (70): Nejbližší

    Nejdůležitější osobou v životě je pro českou topmodelku její maminka Alena, která jí prý pořád dává rady do života a volají si několikrát denně. „Řídím se její radou, která zní: Nad nikým se nikdy nepovyšuj a nikoho neponižuj,“ řekla patronka Nadace Terezy Maxové dětem a dnes už také trojnásobná maminka.

    „Děkuji ti za tvou trpělivost, lásku a pocit bezpečí, kdy ať se děje, co se děje, vím, že vždycky u tebe budu mít svoje doma a místo, kam se vrátit,“ připsala. Podobné jsou si nejen vizáží, ale hlavně dobráckou povahou. Leckdy více myslí na ostatní než samy na sebe. „Obdivuju na ní, že i v dobách, kdy to neměla nejlehčí, dovedla situaci sama zvládnout a s bráchou jsme mohli prožít bezstarostné dětství…“ dodala.

    Tereza Maxová s maminkou
    Autor: instagram
    Fotogalerie
    98 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

Evka4: e.lesanova: Já vždycky myslela, že Lucka má jméno po druhém taťkovi..Nebo se mýlím?

(12. 05. 2020 17:57)

Evka4: Maminky jsou fakt hezké, ale Švantnerky jsou bomba . Neskutečně pěkná máma

(12. 05. 2020 17:55)

hasickajana: Přehnala to Borhyová s filtry, s umělými čočkami, šilhá jako prase nebo všechno dohromady...?

(12. 05. 2020 17:02)

adelaaaa: Přesně. Nehezká a pořád vyčesané vlasy, to je děs.

(12. 05. 2020 16:48)

manunu: hradecanka:

(12. 05. 2020 16:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy