Její jméno zní Rebecca Mostowová, je jí 70 let a pro hvězdy světového formátu vyřizuje pochůzky už spousty let. Kromě Beckhamových pracovala také u zpěváka Seala (57) nebo zesnulého Prince (†57). Podle zdroje, který promluvil pro britský server The Sun on Sunday, budou vévodové ze Sussexu s paní Mostowovou nadmíru spokojení.

„Rebecca je diskrétní, pilná a profesionální, léta se pohybuje mezi špičkovými celebritami. Je přesně ten typ člověka, kterého princ Harry a Meghan hledají. Dostávali na ni úžasná doporučení,“ nechal se slyšet. U Beckhamových pracovala v roce 2007, když David (45) kopal za fotbalový klub LA Galaxy. Právě on se svou chotí mohli Rebeccu Sussexům doporučit. V březnu Meghan a Victoria Beckhamová (46) údajně ukončily spor kvůli obvinění, že bývalá Spice Girl prodává médiím informace o vévodkyni.

Meghan a Harry už navíc téměř dva měsíce žijí ve slunném Los Angeles ve vile jejich přítele, herce Tylera Perryho (50), který pro ně začátkem března poslal do Vancouveru soukromý tryskáč. Kvůli koronavirové pandemii se vévodové na veřejnosti ukazují minimálně, naposled byli přistiženi při donášení jídla nemocným a starým občanům.

Meghan je z pandemie natolik vyděšená, že v domácnosti nastolila striktní hygienická pravidla – všichni se zouvají venku, jídlo se umývá mýdlem a rouška a rukavice jsou povinné i uvnitř domu. Jakmile se koronavirová opatření v USA rozvolní, plánují Sussexové stěhování do luxusní čtvrti, obývané velkými hollywoodskými hvězdami. K sobě nastěhují i Meghaninu matku Doriu (63), jež se bude starat o malého Archieho (1).

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan. 

Fotogalerie
101 fotografií