Hvězda poslední řady taneční soutěže StarDance… když hvězdy tančí, mladík Karel Kovář, jehož si tisíce fanoušků zamilovaly coby youtubera a influencera Kovyho, se nikdy netajil svou homosexuální orientací. Dokonce o ní velice otevřeně hovořil. Své soukromí však úzkostlivě tajil. Až na podzim loňského roku pak přiznal, že po delší době, co byl takzvaně single, tedy sám, má konečně partnera.

„Ten člověk je z úplně jiného prostředí, zájmy i priority má nastavené jinde,“ pěl Kovy na svého chlapce v prosincovém Top Staru ódy. Svět influencerů jeho protějšek sleduje a zná, sám v něm prý není nijak zainteresován. „Myslím si, že se tím spíše docela dobře baví,“ tvrdil youtuber.

Dlouhou dobu proto tajil, jak muž jeho srdce vypadá, až nakonec sebral odvahu a po „půl roce štěstí“ na sociální síti sdílel jejich dva společné snímky, na nichž jsou oba „spálení sluníčkem a spalující láskou“. Mladíka, po jehož boku si Kovy užívá ony krásné pocity upřímné zamilovanosti, ocenilo více než 96 tisíc Kovyho fanoušků a příznivců, a mezi těmi, co mu pogratulovali k nalezení (snad) životního partnera, se to jenom hemžilo slavnými jmény.

„Krása,“ rozplývala se například Nikola Čechová (30), současná moderátorka TV Nova a někdejší youtuberka Shopaholic Nicol, výherkyně StarDance Veronika Khek Kubařová (32) či tanečnice Natálie Otáhalová (19) nešetřily srdíčky, a jeho taneční kolegyně Radka Třeštíková (38), známá česká spisovatelka, Kovymu napsala: „Dobře jste si vybrali.“

Přestože by se mohlo zdát, že byl den, kdy Kovy konečně oficiálně předvedl široké veřejnosti svého přítele, zalitý sluncem, opak byl pravdou. „Včerejšek nedopadl úplně podle představ, ale den to byl překrásný! Au, au,“ svěřil se totiž vlivný influencer v instastories. Společně se svým partnerem a kamarádkou Ester Geislerovou (36), herečkou známou naposledy z romantické komedie LOVEní, si udělali výlet – navštívili například Sirotčí hrádek či Stolovou horu.

Hra na schovávanou se pak ale poněkud zvrtla. Podle mladého youtubera dokonce „zašla do extrémů“ a on si „oddělal kotník“. Nezbývá než mu držet palce, aby se v láskyplné domácí péči svého partnera brzy uzdravil!

VIDEO: Kovy na Czech Social Awards o StarDance: Už jsem protančil boty!

Video
Video se připravuje ...

Kovy na Czech Social Awards o StarDance: Už jsem protančil boty! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií