Plavovlasá blogerka Nikol Moravcová, co se proslavila coby zlatokopka z reklamy na banku, se stala v červenci loňského roku maminkou maličké Violet (10 měsíců). O svém mateřství pak bez příkras a otevřeně informuje na sociálních sítích, popisuje slasti a strasti života s malým uzlíčkem štěstí přesně tak, jak to mnohé ženy oceňují: Díky tomu totiž mohou vidět, že onen dokonalý instagramový svět, jímž se nejedna maminka na internetu chlubí, je pouze pečlivě „nastajlovaným“ pozlátkem. A Den matek se může proměnit v horor.

„Jak jinak si vysvětlit, co se mi to dnes děje? Chytla jsem asi nějakou střevní virózu, a bohužel to odnesla i malá. Od půlnoci zvrací obloukem, neudrží v sobě žádný lék (ani mlíko) a do toho máme obě horečku,“ stěžovala si na instagramu blonďatá kráska.

„Tímhle dnem jsem si teprve zkusila, co znamená sáhnout si na dno svých sil. Když musíte přihlížet, jak se to malý stvoření trápí, neustále převlíkat oblečení / povlečení, vytírat, přebalovat a to máte co dělat sami se sebou. Nejde už jen tak říct, promiň, ale musím si lehnout, jsem vyčerpaná,“ posteskla si Nikol.

Oporou je jí v takovýchto těžkých chvílích její životní partner, Slovák Karol, s nímž se poznala prostřednictvím internetové seznamky. „Manžel mi samozřejmě moc pomáhá, ale těšila jsem se, že od něj dostanu kytku a ne pytlík Smecty,“ vtipkovala Moravcová v narážce na známý přípravek proti průjmu.

Svůj první Den matek si coby novopečená maminka zkrátka představovala docela jinak, ale jak se říká, člověk míní, pánbůh mění. „Ale i o tomhle to mateřství je. Najednou si uvědomíte, co všechno musely vytrpět naše matky a jejich matky… a někdy je to i mnohem vážnější! Držte nám palce, ať je nám líp a nemusíme na pohotovost,“ stýskala si blondýnka, která ale o několik hodin později již dávala na svůj instagram tipy na nejrůznější výlety po okolí a na kole. Nevolnost naštěstí brzy odezněla!

VIDEO: Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohou.

Video
Video se připravuje ...

Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohou. Markéta Reinischová

Fotogalerie
80 fotografií