Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Jankovo tajemství je vyzrazeno! Jak Týna zareaguje?

11. května 2020 | 10:40

Je jasné, že každé tajemství jednou praskne, obzvlášť pokud je to takto choulostivá záležitost. Janek se několikrát snažil říct Týně pravdu, ale nepovedlo se. Teď bude muset vysvětlovat, pokud mu dá Týna vůbec šanci!

Poté, co se Janek vyspí s Týnou, chce jí říct konečně pravdu o tom, kdo doopravdy je, ale bohužel mu to zase nevyjde. Slaninová se domákla, jak to mezi nimi je, a okamžitě po celé vesnici roztroubí tuhle novinku. Týna udělá dohodu s Hančem a Milotou, že jim bude dodávat produkty do obchodu s biopotravinami.

Když se k Lídě, která zrovna počítala ztráty, které utržila kvůli zrušené svatbě, donesou zprávy o tom, že si Týna k sobě nastěhovala Pražáka a spí spolu, rozhodne se mstít se. Okamžitě samozřejmě o tom všem řekne Štěpánovi. Ten se musí přesvědčit na vlastní oči, a když se vše potvrdí, rozhodne se s Jankem poprat.

Roman věří, že Slunečná není ztracený projekt, a všemožně se snaží to dokázat. Je přesvědčený, že sondy a celá zpráva jsou zfalšované, a chce udělat kontrolní sondu. John mu to zarazí. Roman se tedy vypraví do Slunečné a řekne Týně pravdu o tom, kdo je Janek, a ukáže jí smlouvu, kterou podepsal s Vildou. Týna Janka vyhodí ze statku.