Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neviděli jste je? Nezletilí Natálie, Daniela a Patrik zmizeli po cestě z karantény

Autor: rc - 
8. května 2020
17:22

Policie a rodina marně pátrají po trojici školáků, kteří zmizeli v okolí Liberce. Sestry Daniela (14) a Natálie (16) Rigovy trávily karanténu u své mámy. V pondělí se však měly vrátit do dětského domova v Hamru na Jezeře, ale nedorazily tam. Byl s nimi i Patrik Ježek (17), který je taktéž nezvěstný.

Beze stopy zmizely dvě sestry Daniela a Natálie Rigovy z Dětského doma se školou Hamr na Jezeře. Sestry byly během karantény na návštěvě u své mámy v Liberci, nicméně v pondělí se měly vrátit zpět do domova, kam ovšem podle informací Blesk.cz nedorazily. „Byly u nás v karanténě, měly odjet 4. 5. zpět do dětského domova, ale bohužel nedorazily,“ uvedla příbuzná děvčat pro Blesk.cz.

Pátrání bylo vyhlášeno také po Patriku Ježkovi, příteli nezvěstné Natálie, který je měl doprovázet. Rodina již kontaktovala všechny jejich kamarády a známé, nicméně nikdo z nich o trojici nemá žádné zprávy. Od zmizení uplynuly již čtyři dny a stále není jasné, kde by se trojice mohla zdržovat. „U žádných známých nejsou ani u kamarádů v Liberci ani v okolí,“ uvedla příbuzná děvčat pro Blesk.cz. Policie a rodina proto prosí o pomoc širokou veřejnost.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání