O tom, že má rakovinu, do poslední chvíle nevěděla ani sama moderátorka TV Joj! 

Když jsem si volala záchranku, netušila jsem, že je to rakovina, já myslela, že sraženina, bála jsem se i trombózy, ale s rakovinou jsem nepočítala. Mám nehodgkinské lymfomy u srdce a plicích. Věřím, že intenzivní chemo a imunoterapie nádor zničí,“ řekla v jojkářském Top Staru Aneta Parišková, která byla hned hospitalizovaná v Národním onkologickém ústavu v Bratislavě. 

Já to nevzdám, já se nikdy nevzdávám. A teď, když bojuji o život, tak to jistě nevzdám. Prvotní šok je za mnou, jdu bojovat. Těším se, že i manžel je už doma, stará se, můžu si vydechnout. Chodí mi alespoň zamávat a poslat pusu. A pak jde zase domů, postarat se o chlapce a pracovat,“ dodala odhodlaně blondýnka. 

Jak již zmínila, manžel Miroslav je doma, i když než k tomu došlo, bylo to náročné – byl totiž v Americe a cesta zpět domů byla velmi složitá. Musel také podstoupit dvoutýdenní karanténu a čtyři testy na covid-19, než mohl za rodinou. Teď už se stará o jejich tři syny Nathana (7), Gabriela (8) a Daniela (12) a na dálku navštěvuje svou milovanou ženu.

VIDEO: Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
14 fotografií