Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po otřesném činu zbyl uprostřed lesa spálený pes: Starosta drsně promluvil o viníkovi

Autor: VaB - 
7. května 2020
17:57

Mimořádně krutý a ohavný čin spáchal neznámý pachatel na nevinném zvířeti. Slovenská policie pachatele hledá, lidé na sociálních sítích zuří! Neznámá žena nabídla 10 tisíc eur za dopadení. Upozorňujeme, že fotografie v galerii nejsou pro slabší povahy.

Pohled na ohořelé tělo psa v hlubokém lese vyvolal v lidech emoce. Dosud neznámý pachatel psa podle policie nejdříve usmrtil, poté zavěsil za nohy na strom a poté zapálil! Vše pak chtěl pravděpodobně zamaskovat. 

K činu došlo v lese u obce Pohronská Polhora na místě, kudy nechodí mnoho lidí, pachatel měl tak spoustu času na to, vykonat svůj čin v klidu a bez povšimnutí. „Je to ohavný čin, je to zvrácené,“ řekl pro Noviny.sk starosta obce Dušan Nepšinský.

Ohledání provedla i veterinářka. Podle Noviny.sk byl pes bez čipu, zatím se tak neví, komu patřil a odkud je. 

Odměna za dopadení

Fotografie ohořelého psa na facebook umístila organizace SOS pro zvířata v nouzi. Příspěvek sdílely tisíce lidé. V komentářích zuří, co za člověka tohle mohlo udělat. „Je mi zle, když to vidím. Jako vážně tohle někdo dokázal udělat? Nedokážu si představit, že bych zvíře chytla takovým způsobem, nechci ani pomyslet na to, jak mu muselo být a jakou agonii musel zažívat, než zemřel,“ napsala Tereza.

„Takový člověk je hrozbou i pro jiné, je důležité ho odhalit, ozvala se paní, která poskytla 10 tisíc eur, kdyby se podařilo najít pachatele,“ uvedla Mária Sliacka z organizace, která se snaží pomáhat zvířatům v nouzi. 

starymlok ( 7. května 2020 19:52 )

Proč mám pocit,že ve společnosti je čím dál víc všelijakých úchylů.
Drogy?Pes přínáší většině normálních lidí jen pohodu a potěšení.
A dokáže projevit víc lásky než spousta lidí kolem nás

y1xcvbnm ( 7. května 2020 18:16 )

fuj, až se mi udělal špatně, stejný osud i pro toho kdo to udělal, vždy´t to může udělat dítěti , je to určitě zvrácená osoba , hnus. Jenže i kdyby ho chytili , nic se mu nestane, takových případů už ylo a bylo z toho jen bububu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání