Herečka Tereza Bebarová o svém soukromí moc nemluví, ale ani se jím netají. Se scenáristou Ivanem Kotmelem je od 17 let a poznali se během studií v Ostravě, posléze se přestěhovali do Prahy. 

„Můj muž je nejlepší chlap na světě a leckdy nemohu uvěřit, že mám takové štěstí. Před lety mě požádal o ruku a já řekla ANO, ale kvůli práci jsme svatbu odkládali, pak kvůli holčičkám. Pro nás není papír důležitý, ale starší dcera Klaudie nás do toho tlačí, protože chce být drůžička. Mladší Sofince je přes rok, tak ještě počkáme do příštího roku, aby i ona z toho něco měla,“ prozradila v live streamu Blesku herečka. V umělecké branži, kde se oba pohybují, se takhle stabilní pár málokdy vidí.

Příští rok by Česká televize měla uvést druhou řadu Peče celá země, kterou Tereza s Václavem Koptou moderovala. „Zatím nevím, zda to opět budeme dělat, ale určitě bych velmi ráda, protože to bylo krásných pět měsíců natáčení,“ netají se Bebarová, kterou v karanténě napadl nový projekt a vypadá to, že brzy spatří světlo světa. 

VIDEO: Tereza Bebarová: Po 15 letech v Ulici vyletěla během chvilky! Proč to tajila čtyři měsíce?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová: Po 15 letech v Ulici vyletěla během chvilky! Proč to tajila čtyři měsíce? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
30 fotografií