Je mladá, talentovaná a její kariéra i díky roli Týny Popelkové ze statku Slunečná strmě stoupá. Na Evu Burešovou se upíná čím dál více pozornosti a kritiky jak pozitivní tak negativní. A tak jako každý umělec, který se díky své profesi dostane do světel reflektorů, i ona musí chtě nechtě přijmout fakt, že se lidé budou vyjadřovat nejen k jejímu talentu a počinům, ale vlastně úplně k čemukoli. A tak se nedávno stalo, že Evě Burešové přistála ve virtuální schránce tato zpráva. „Jste moc hezká, ale jen když se nesmějete,“ svěřila Evě Burešové svůj netaktní a nezdvořilý pohled na věc jistá fanynka.

To ovšem netušila, že to herečka nejen nenechá bez povšimnutí, ale vzájemnou výměnu slov zveřejní na svém instagramu. „A vy vypadáte poměrně inteligentně, než začnete psát hovadiny na cizí profily,“ neváhala a vypálila v odpovědi Eva Burešová. Těžko říct, jestli dotyčná útočící fanynka cílila a záměrně chtěla Evu Burešovou popíchnout a třeba i vyprovokovat k odpovědi, nebo to celé bylo čistě náhodné. Je to totiž jen pár dní, kdy se herečka svěřila, že zrovna její úsměv je něco, kvůli čemu je už dlouho terčem kritiky a zlých vtipů.

„Vždy když jsem otevřela nějakou diskuzi pod článkem se mnou, našlo se minimálně pět komentářů o tom, jak odporný úsměv mám a jak bych se už nikdy neměla usmívat,“ svěřila herečka velmi osobní věc a aby bylo jasno, jak to Eva Burešová má, kritiku svého úsměvu jednou provždy uzavřela slovy: „Já se smát budu stále a ještě více! Smích totiž léčí. Takže doufám, že všechny lidi, co tyhle komentáře psali, ten můj vyléčí z toho psát tyhle nenávistné kraviny na internet a ničit šťastným lidem radost.“

VIDEO: Eva Burešová neřeší jen svůj úsměv. Rozpovídala se i o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií