Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (5) doma ukradl auto a jel si koupit lamborghini se 75 Kč v kapse

Autor: shp - 
6. května 2020
18:52

Tento malý baculatý klučina se jmenuje Adrian Zamarripa (5) a jeho největší vášní jsou rychlé vozy. Nejraději má značku Lamborghini. Právě takovou káru si chtěl koupit, i když měl v kapse pouze v přepočtu 75 Kč. Doma ukradl SUV rodičů a vydal se na zběsilou jízdu po dálnici v utažském Ogdenu. Když ho chytila policie, nestačili se divit.

Video  Chlapec (5) doma ukradl auto a jel si koupit lamborghini se 75 Kč. Nakonec se v něm povozil  - Utah Highway Patrol
Video se připravuje ...

Příští měsíc mu bude teprve šest let a stěží dosáhne na pedály. Přesto zvládl ukradnout vůz rodičů a vydat se s ním na dálnici, aby si mohl dojet pro nové lamborghini. Klučina si myslel, že mu auto v hodnotě několika milionů prodají za 75 korun.

Chlapec se při jízdě nezranil

Státní policista Rick Morgan si všimnul, že vozidlo jede podivně a přejíždí mezi čarami. S kolegou se ho proto rozhodli zastavit. Jaké bylo jejich překvapení, když zjistili, že vůz řídí dítě, nelze ani popsat. Chlapec se naštěstí při jízdě nezranil.

O jeho kaskadérském kousku se dozvědělo celé sousedství, protože o něm informovala televize a článek o chlapci se objevil na internetu. Všiml si ho také majitel vozu značky Lamborghini Jeremy Neves. Ten neváhal a ozval se rodině chlapce.

V lambu se nakonec povozil

Nabídl jí, že chlapce i s maminkou povozí. K radosti Adriana jeho rodiče souhlasili a on zažil jízdu svého života. „Měl odvahu na to, aby šel za tím, co chtěl. Neuměl ještě pořádně řídit a byl malý, přesto si poradil,“ řekl Fox 13 Neves a vysvětlil tím, proč rodinu chlapce oslovil.

Petr Šlesinger ( 10. května 2020 11:26 )

No ten má odhadem nejmíň osm.

BoziMilda ( 6. května 2020 20:52 )

Žádný lambo. Švihadlo a cvičit na dvorku. Vždyť by za chvíli prasknul. A maminka to samý, se starýmu divím, že na to dokáže vylézt, to je skoro horolezecký výkon.

djaba ( 6. května 2020 20:34 )

SUV i pětiletý chlapec vypadají jinak .

kralovna-vsech-mori ( 6. května 2020 19:20 )

Prý baculatý. Tak to byla teda Helenka Růžičková a její syn Jiří taky jen malinko oplácaní.

hasickajana ( 6. května 2020 19:07 )

řádně vyžrané robátko...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání