Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Strašné týrání zvířat: Žena si natočila, jak boxuje do nebohého pejska

Autor: jel - 
9. května 2020
20:14

Hrůzné video se šíří po sociálních sítích. Američanka ze státu Idaho si natočila video, na němž v boxerských rukavicích mlátí nebohé zvíře. Nechutné video navíc hrdě zveřejnila!

Na videu je vidět žena v boxerských rukavicích, která opakovaně mlátí nebohého německého ovčáka! Hrůzné jednání navíc někdo v pozadí hloupě komentuje. „Zabíjíme zvířata. Kde je Sarah McLachlanová?“ je slyšet na videu ironickou poznámku, která odkazuje na slavnou zpěvačku, která bojuje za práva zvířat.

Pes zavyje bolestí, když ho brutální boxerka udeří naposledy. „Zasáhla jsem ho tak tvrdě, cítila jsem to i přes...“ říká agresorka a pak brutální video nečekaně skončí.

Lidé na internetu jsou samozřejmě krutostí velmi pobouřeni! Místní organizace, která se zabývá ochranou zvířat, uvedla, že od zveřejnění videa obdržela neuvěřitelné množství hovorů i mailů od lidí, kteří žádají potrestání majitelky. Za krutý čin může boxerku čekat až šest let odnětí svobody či pokuta v přepočtu přes 100 tisíc korun.

nemocna ( 9. května 2020 22:13 )

Všechny tyrani z celého světa by se měli likvidovat, takové ne lidi nemají právo mezi ostatními žít, chudáci zvířata, škoda že jí ten vlčák nezadávil

Martin Lapáček ( 9. května 2020 22:02 )

Co to je za zajebanou kurwu?

Larry61 ( 9. května 2020 21:18 )

P--ča škaredá a hloupá

Zobrazit celou diskusi