Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda manželského páru? Dcera našla jejich těla v kaluži krve!

Autor: VaB - 
6. května 2020
13:03

Policie vyšetřuje obrovskou tragédii v obci Vráble nedaleko Nitry! Dcera v domě nalezla mrtvé rodiče. Leželi v kaluži krve. Policie zahájila trestní stíhání pro závažný zločin vraždy!

Těla svých rodičů (†67 a †59) nalezla žena v úterý odpoledne v jejich vlastním domě! K tragédii došlo na Slovensku v Kukučínové ulici v obci Vráble. Na místo okamžitě vyrazila policie a kriminalisté. O případu informovala televize Markíza.

Pohled to musel být strašný. Podle serveru tvnoviny.sk policie nalezla muže (†67) ležet na zádech v garáži v kaluži krve. Jeho žena (†59) pak ležela v kuchyni s bodnou ranou v zádech.

V domě s manželi žily jejich dvě děti, dcera a syn. Na místo tak dorazil i psycholog. „Přesná příčina smrti bude známa po pitvě. Vyšetřovatel už zahájil v této souvislosti trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy,“ uvedla Slovenská policie na facebooku.

Jestli došlo mezi manželi k neshodám, vyšetří policie. Sousedé o žádných konfliktech neměli tušení. Podle nich nešťastní manželé v pondělí večer ještě svorně natírali plot. „Nic jsme neslyšeli, manžel říkal, že včera ještě viděl souseda na zahradě,“ uvedla pro tvnoviny.sk sousedka nešťastné dvojice. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání