Karanténa ve Spojených státech amerických pokračuje a Diana Kobzanová vymýšlí, čím zaměstnat své dvě malé ratolesti a jak se pobavit s partnerem Michaelem Frolíkem (32). Zatímco s mladší dcerou Lili (2) to není tak složité, o tři roky starší neposednou Ellu není snadné doma zabavit.  A tak jen co na Floridě, kde se rodinka modelky a hokejového útočníka momentálně nachází, zpřístupnili tenisové kurty, vyrazila Diana upustit páru odpalem pár míčků.

A teď je na řadě Ella. Její dlouhonohá maminka dceru oblékla do sportovní sukénky a šup za profesionálním trenérem na kurty. Jelikož je ale Ella celkem zjevně po mamince malý generál a navíc se něco přiučila z profesní dráhy svého tatínka, vyloučila mámu na „trestnou lavici“ opodál. Diana nesmí do výuky zasahovat, mluvit a ani se dívat.

A tak ještěže existují moderní technologie! Diana tudíž skutečně sedí zády k tomu, co se odehrává na kurtu, nenápadně si ale celou akci natáčí na mobil. „Mám zakázáno se dívat,“ špitá Diana Kobzanová do mobilu. Ve videu, která umístila na svůj instagram, si pak přikládá ukazováček na ústa, aby ukázala, že musí být ticho. Na závěr si modelka opírá čelo do dlaně, aby naznačila, jak je to absurdní. Na druhou stranu rodičovská láska je silnější než pýcha či hrdost.  

VIDEO: Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

Fotogalerie
47 fotografií