Tohle nepřejeme vůbec nikomu. Finalista druhého ročníku Česko hledá SuperStar Michael Foret se stal terčem nebezpečných hackerů, kteří ho připravili o roky tvrdé práce a tisíce sledujících na sociálních sítích.

„Během pár sekund zmizelo několik let práce,“ smutněl Foret na svém novém účtu na instagramu. „Zmizela spousta krásných fotek a ještě hezčích vzpomínek. Zmizela spousta let budování instagramovýho a FB profilu a kanálu, skrze který jsem efektivně komunikoval nejen se zhruba patnácti tisíci fanoušky, ale také s přáteli. Hodně pro mě důležitých kontaktů, nejen pro práci, je nenávratně pryč. A i když se to může zdát jako blbost a dost možná maličkost, zamrzí to.“ Co je ale horší, Foretovi se hackeři dostali do bankovního účtu a bezostyšně ho vyplenili!

„V neposlední řadě mi taky z účtu zmizelo několik desítek tisíc korun, což se samozřejmě teď v dobách pandemie hodí. Jak to? Protože mi před pár dny hackeři napadli mé profily a účty, a to i přes maximální zabezpečení. A jelikož šlo o někoho hodně zdatného, zákrok FB byl nekompromisní. Byl radikální a nevratný. A co já? Věci už řeší policie, kriminálka, banky a můj právník,“ pokračoval Foret. I když rázem zchudl o spoustu peněz, to nejdůležitější má stále po svém boku – manželku a děti.

„Já se snažím být v klidu – nejde přece o život. Máme krásné a zdravé děti, máme lásku. A někdy začít od nuly je vlastně v pořádku,“ uvědomil si zpěvák. Terčem podvodníků, i když ne v tak katastrofálním měřítku, se před pár dny opět stal též Václav Noid Bárta. Neznámý člověk se za něj vydával a obepisoval jeho fanoušky. Rychlé reakce sledujících a samotného Bárty pravděpodobně zamezily podobnému scénáři.

VIDEO: Michael Foret bude podruhé táta: Mám mimořádně plodné období!

Video
Video se připravuje ...

Michael Foret bude podruhé táta: Mám mimořádně plodné období! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií