Bývalá modelka Ornella Koktová, co se nechvalně "proslavila" svou aférkou s tehdy ženatým Josefem Koktou (63), dnes a denně dokazuje, že byla její láska ke zkrachovalému podnikateli skutečná. Nejspíše nikdo si tehdy nemyslel, že bude mít dlouhého trvání, ale Josef se kvůli novému životu, co rostl Ornelle pod srdcem, rozvedl. Svou lásku posléze zpečetili i svatbou a dalším potomkem. K synkovi Quentinovi (7) přibyl další chlapeček, syn s neméně exotickým jménem Sven.

Právě Svenovu fotku v růžovém nyní na svém instagramovém profilu Ornella zveřejnila a dříve, než mohlo dojít k překvapeným reakcím, půvabná brunetka okamžitě vysvětlila, proč není její chlapeček oblečený v typické modré barvě: „Jojo, tyhle růžový dupačky jsme ti, Svene, koupili v době, kdy jsi ještě mohl být Liliann.“ V domnění, že čeká holčičku, pro ni dokonce vybrala i jméno! Jenže jak se říká, člověk míní, Pán Bůh mění, a tak se Ornella dočkala druhého kluka…

Pro Josefa je to už pátý chlapeček, co nese jeho geny: Se svou bývalou manželkou Gabrielou Partyšovou (41), známou moderátorkou, má totiž syna Kristiána (12) a z předchozích vztahů ještě syny Josefa a Petra. Dcery se dočkal jen jediné, Aleny. Tu mu povila o devět let mladší Alena Koktová (54), co mu do roku 2003 pomáhala s řízením společnosti Česká hudba.

Vzhledem k tomu, že už má Ornella vybrané jméno pro dívenku, je tak dost možné, že se pokusí v příštích letech o dcerušku ještě jednou... Každá matka přece touží po své malé princezně, není-liž pravda?

VIDEO: Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate? David Turek

Fotogalerie
54 fotografií