Pokud máte za přítelkyni takové číslo jako jednu z dam tvořících komické trio 3 v 1, asi se ani nemůžete divit, že i z vaší oslavy narozenin dokáže vykouzlit nanejvýš vtipný příspěvek na instagram. „Pééťa má narozeninyyy, myyy mááme přááníí jedinýýý... aby sis nás nechal,“ popřála originálně Štíbrová svému příteli Petrovi.

Ten s ní a jejím synkem Mathiasem (v létě oslaví 3. narozeniny) během karantény trávil dost času, ale to dvojici nerozdělilo, nýbrž stmelilo. „Seš nejlepčí na světě,“ složila Nikol svému miláčkovi poklonu a připojila seznam věcí, co se jí na něm přece jen asi trochu nezamlouvá. „A vlastně mi ani nevadí, že chodíš po schodech za mnou a zpíváš mi roSÓLE MÍÓ, ani mi nevadí, když mi naznačuješ, že sem ta nejstarší holka, se kterou jsi byl...“

Dokonce připsala i Petrovu údajnou originální odpověď na jejich věkový rozdíl. „Protože s holkama přes 30 to je jako s olivama, že jo... až s věkem si k nim dojdeš a zjistíš, že jsou vlastně skvělý.“ I přes takové netradiční vyznání si pro něj ale připravila dárek. 

„Lopatu a taky čelovku, potřebujem s tou naší špeluňkou pohnout, tak ať tě tma nijak neomezuje. Od teď budou dárky pro tebe strašně snadný... to je super,“ smála se blondýnka, která s partnerem právě staví hnízdečko lásky. A na závěr dodala, že Petra miluje.

Není pochyb, že on to má stejně. Na sociální síť si také pověsil společnou fotku s herečkou z Pojišťovny štěstí a poslal jí vzkaz o tom, jak je krásná: „Jsi pořád hratelná! I bez filtru.“ Slovíčkem pořád také zabrousil k tématu věku, a tak je jasné, že Nikol se s ním opravdu nenudí.

VIDEO: Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií