Vendula se nikdy netajila tím, že by ráda byla ještě matkou, ale vzhledem k jejímu věku to nechávala otevřené a nedělala si plané naděje. Proto když si v únoru udělala těhotenský test, málem to s ní praštilo o zem. 

„Nemohla jsem tomu uvěřit a zároveň jsem měla strašný strach. Není mi dvacet, bude všechno v pořádku? Zvládnu to? Prostě desítky otázek. Ale pak jsem si řekla, že to tak má být a že si to prostě budu užívat. První tři měsíce jsem prozvracela a zároveň denně plenila cukrárnu, ale teď už je mi dobře,“ svěřila se v live streamu Blesku Pizingerová, která je právě čtyři a půl měsíce těhotná. 

Po jejím originálním oznámení na sociální síti se strhla lavina gratulací od kamarádek, kolegyň z branže i cizích lidí v podobě fanoušků. Bohužel se však, jak už to na sociálních sítích bývá, našlo i pár kopanců do slabin. „Moc bych jí mimi přála, ale tak před deseti lety, teď už je to proti přírodě, ohrožení pro oba,“ napsala jedna ze sledujících. „Nejste už na to moc stará?“ dodala další. A pár jízlivých poznámek se ještě ve dva a půl tisících komentářích našlo. 

„Samozřejmě že mě tyhle komentáře zamrzely, ale někteří lidé jsou zlí a bezcitní, ale to je dáno i tou anonymitou na sociálních sítích,“ bere to s nadhledem Vendula. Naštěstí má vedle sebe milujícího manžela Josefa (32) a syna Jakuba (15), takže může podobné poznámky házet za hlavu a třetí těhotenství si naplno užívat. 

VIDEO: Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií