Za sousedy budou princ Harry (35) a Meghan Markleová (38) mít ty největší hollywoodské velikány. Hned za rohem totiž bydlí Tom Hanks (63) a Ben Affleck (47). Vila za 13 milionů dolarů (cca 323 milionů korun) v sobě skrývá všechno potřebné nejen pro malého Archieho (1), ale i Meghaninu matku Doriu Ragland (63). Tu si páreček nastěhuje místo předražené chůvy.

„Jakmile skončí karanténa, Harry a Meghan se nastěhují do nového domu a přiberou s sebou i její maminku,“ prozradil zdroj. A co jim luxusní nemovitost ve středomořském stylu nabídne? Kromě šesti ložnic a šesti koupelen si vévodové budou moci užívat domácího kinosálu, velkého bazénu a rozlehlých zahrad s prostory pro „grill & chill“. Na pozemcích se nachází i dětský koutek s klouzačkou, ideální místečko pro malého Archieho. Pro Doriu, jakožto výbornou kuchařku, je připravena obrovská kuchyň s mnoha spotřebiči. Skvostný výhled na oceán je už jen třešničkou na dortu.

Dům ve svých spárech ještě nemají, momentálně ho obývá producent filmové ságy Rychle a zběsile Steve Chasman, jenž ho na trh s nemovitostmi hodil v září loňského roku. Teprve teď mu ale do schránky přistála nabídka, kterou jednoduše nemůže odmítnout.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan.

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan. 

Fotogalerie
77 fotografií