A protože Martucciho matka si nechtěla vzít svoje tajemství do hrobu a bála se, že zemře, když začala pandemie, tak se se vším svěřila synovi. „Řekla mi, že Ivetu milovala jako svoji dceru a chtěla, aby Artur dostal sto procent Ivetina dědictví, aby se nemusel soudit s Rychtářem. Když tedy Iveta zemřela, sepsala její závěť,“ sdělil Aha! Martucci s tím, že na českém notářství jeho matka tvrdila, že Iveta poslední vůli sepsala, když byla u nich v Itálii, a schovala ji tam do šuplíku. Martucciho matka se prý také už nemusela bát, že by její počin byl považován za trestný čin. „Po pěti letech byla celá věc už promlčená,“ poznamenal Martucci.

Tato »novinka« samozřejmě nadzvedla ze židle Josefa Rychtáře (61). „No vida, to je svině!“ nešetřil ostrými slovy. Že matka Domenika přišla dva měsíce po Ivetině smrti s jakousi závětí, věděl. Že se ale teď přiznala k jejímu zfalšování, tak to nemůže pochopit. „Já věděl, že když před šesti lety začala prohlašovat, že našla Ivetinu závěť, lže. Iveta totiž neměla potřebu psát závěť, vše odkázala Arturovi už v předmanželské smlouvě, kterou jsem bez řečí podepsal,“ sdělil Aha! Rychtář s tím, že Iveta po sobě nechala jen dopis napsaný žlutou fixou, ve kterém se loučí s ním a Arturem. „Ten měla policie a po uzavření vyšetřování mi ho vrátila,“ podotkl Josef a poskytl Aha! jak předmanželskou smlouvu, tak dopis k nahlédnutí.

VIDEO: Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové. David Turek, Jan Jedlička

S falešnou poslední vůlí se Martucciho matka podle Rychtáře sepisovala zbytečně. „Artur zdědil veškeré Ivetiny nemovitosti včetně klíčku od trezoru, kde měla šperky. A stačila k tomu naše předmanželská smlouva,“ míní Rychtář a dodává: „A nechápu, jak se k takovému podvodu může vůbec někdo přiznat!

Seňora Donna Grazia della Torre přijela v létě 2013, několik dní poté, co se u ní v Itálii Iveta skrývala před budoucím manželem, a předvedla pod okny domu Bartošové v Uhříněvsi takové rodeo, které jen tak někdo nezažil. „Vylez, červe, pojď mi zlomit další kost!“ řvala jako šílená na Josefa Rychtáře, který hraběnce údajně zranil ruku, když se dobýval do jejího italského paláce. „Vězní tam ženu! V roce 2013! Je to vůbec možné?“ Nakonec ji zpacifikovala policie.

VIDEO: Martucciho matka před barákem Ivety

Video
Video se připravuje ...

Martucciho matka před barákem Ivety redakce Blesk.cz

Fotogalerie
42 fotografií