Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž z Tachovska sexuálně týral svou manželku: Musela spát s cizinci za peníze!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: VaB - 
3. května 2020
12:01

Neskutečným peklem si musela procházet žena (33) z Tachovska. Sexuální hrátky chtěl manžel okořenit, a tak svou ženu třískal gumovou hadicí, na prsa jí dával skřipce a nudil ji k dalším drsným praktikám! Dokonce jí měl domluvit sex s několika muži najednou. Policie muže (46) obvinila, soud jej poslal do vazby. 

Drsné praktiky zažívala třiatřicetiletá žena z Tachovska ze strany svého manžela. Ten chtěl opakovaně a pravidelně při sexu vyžadovat fyzické násilí, ale pouze na své ženě! Na případ upozornilo Právo. „Před samotným aktem musela klečet nahá s rukama za hlavou a muž ji bil gumovou hadicí nebo vařečkou na prsou a genitáliích, dával povely a v případě jejich nesplnění ji trestal,“ uvedl pro Právo zdroj obeznámený s případem. 

Ženě přihodil bitím bolestivé podlitiny a krvácející rány. Zpočátku chtěl muž drsný sex jen jednou za tři dny. To se ale v posledních týdnech změnilo a žena musela brutální praktiky zažívat i dvakrát denně.

„Žena nejprve neodporovala, protože chtěla manželovi vyhovět a zachovat rodinu pohromadě. Když se ale násilí stupňovalo, muže začala odmítat. Pod hrozbou fyzického napadení se mu ale vždy podvolila. Nakonec z domova utekla a přivolala pomoc,“ píše Právo.

Domluvený sex s cizími muži!

Případem se začala zabývat policie, v průběhu vyšetřování se přišlo na to, že obviněný vyhledal zhruba tři desítky náhodných mužů, se kterými si domluvil schůzku a požadoval po své ženě, aby s nimi měla sex. On sám vše buďto jen pozoroval, nebo se i zapojil. „Po manželce požadoval, aby od těchto neznámých mužů inkasovala za pohlavní styk 500 korun. Peníze mu poté musela předat,“ dodalo Právo. 

Putoval do vazby

Policie 46letého muže obvinila z týrání osoby žijící ve společném obydlí, znásilnění a kuplířství. Soud následně muže poslal do vazby, důvod je jasný: V trestné činnosti by mohl pokračovat.

„Po prostudování spisového materiálu jsem dospěla k závěru, že trestní stíhání je důvodné. Rozhodla jsem o umístění obviněného do vazby z obavy, že by na svobodě mohl v trestné činnosti pokračovat,“ řekla v sobotu Právu soudkyně. Muž si proti rozhodnutí soudkyně podal stížnost. 

V případě, že se muži činy prokáží, může ve vězení strávit až deset let. 

filip.rozec ( 3. května 2020 19:42 )

no co, každá koruna dobrá

krapotkin ( 3. května 2020 14:36 )

Na E55 spí děvčata jedině s cizici (dnes ne a nepláčou, že nemají co jíst, jako komedianti).

havran2 ( 3. května 2020 13:14 )

Když je tak blbá a nechá se zneužívat,je to jenom na ni.

blah.. ( 3. května 2020 12:38 )

Co tie zeny na tych psychopatoch tak pritahuje???

ChrapouniRetardovani ( 3. května 2020 12:20 )

Tohle je typicky chrapounská záležitost...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání