Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž vyhodil dvě němé tváře z balkonu: Za zabití pejsků mu hrozí vězení

Autor: jžk - 
4. května 2020
05:45

Ještě nedávno se svým parťákem v karanténě chlubil na sociální síti. Pak jakoby láska k němým tvorům z jeho srdce zmizela. Zachary Hanson (26), který byl zatčen a obviněn z kruté vraždy dvou psů, poputuje v případě usvědčení do vězení až na pět let.

Majitel malého Jorkšírského teriéra z Arlingtonu v americké Virginii byl zatčen poté, co v pondělí 27. dubna údajně shodil z balkonu svého bytu dva psy. Na místo byla přivolána policie, která se těžce zraněná zvířata snažila převézt k veterináři, obě však svému zranění podlehla.

Hanson byl podle policie zatčen ještě ten den a nyní je držen ve vazbě, kde čelí obvinění ze dvou krutých činů na zvířatech. Jeden z pejsků patřil podezřelému, druhý měl majitele v jednom z jeho známých. „Situace, která předcházela incidentu, je předmětem šetření,“ uvedla Ashley Savageová, mluvčí policejního oddělení Arlingtonu.

Stáří ani plemena psů nebyla dosud odhalena, předpokládá se však, že jedním ze zabitých zvířat bylo Hansonovo štěně Jorkšíra. Obviněný často přidával jeho fotografie na instagram, dokonce mu založil samostatný účet.

Zachary Hanson zůstává ve vazbě bez možnosti propuštění, kde čeká na přelíčení, které proběhne 28. srpna. V případě usvědčení by mohl ve vězení strávit pět let.

pepen ( 4. května 2020 11:45 )

Máme tu nízké tresty...potřeboval by dostat pořádně přes držku !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání