Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chirurg Petr srazil chodce (†60): Nepomohl mu a ujel!

Autor: VaB - 
3. května 2020
05:49

Chirurg Petr (55) řídil opilý a při své jízdě srazil chodce, který na místě zemřel! I přesto, že je to vážený lékař, ve své jízdě pokračoval a dokonce i ujížděl policistům. Slovák v pátek stanul před soudkyní, která ho rovnou obvinila.

Video  Chirurg Petr srazil chodce (†60): Nepomohl mu a ujel!  - TV - JOJ
Video se připravuje ...

Na začátku týdne došlo na cestě mezi Žilinou a Martinem v katastru obce Strečno k tragické srážce osobního auta a chodce (†60). „Podle předběžných informací měl řidič vozidla Škoda Superb z doposud nezjištěných příčin srazit chodce, který na místě zemřel,“ napsala policie na facebooku. 

Podle serveru Noviny.sk řídil vůz zkušený lékař Petr, konkrétně chirurg, z Ústřední vojenské nemocnice v Ružomberku. Když došlo ke srážce, zraněnému nepomohl a pokračoval dál ve své arogantní jízdě, při které způsobil další dvě nehody. 

Na frekventované silnici ho pronásledovala i policie, nakonec se jim ho podařilo zastavit a dát mu dýchnout. Policistům muž nadýchal 0,93 promile alkoholu v dechu! Policejní vyšetřovatel navrhl, aby byl lékař stíhán vazebně, s tím prokurátor souhlasil.

Z cely putoval rovnou před soudkyni, která ho obvinila z přečinu usmrcení a neposkytnutí první pomoci. Od soudkyně byl poté převezen do vazební věznice, s tím ale nesouhlasil a podal si stížnost. Případem se tak bude muset zabývat krajský soud. 

SoIfernus ( 3. května 2020 18:30 )

A ty s ním.

Citronel ( 3. května 2020 09:09 )

Lékařů je nedostatek,nemá smysl mu bránit ve výkonu povolání,mrtvému to nepomůže a on může na sále naopak zachránit spoustu lidských životů.Tušim,že tak to bude,tak se na to bude dívat soudce,samozřejmě kdyby srazil osobu jemu blízkou,tak bude mít úplně odlišný názor,taky záleží na tom jak se vyspí a kolik soudce dostane.

Brod12 ( 3. května 2020 06:55 )

Z.MR.D ještě nesouhlasí s rozsudkem smrt za smrt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání