Sice zpívá o tom, že „na ptáky jsme krátký“, ale ve skutečnosti to spíše vypadá, že Ledecký dokáže hravě vše a není tak krátký na nic. Teď předvedl hlavně tělesnou zdatnost, když na instagramu ukázal, jak si umí obléct tričko i ze stojky.

„Tuhle výzvu hodil Tom Holland (úřadující Spiderman) svým kolegům Jakeu Gyllenghallovi a Ryanu Reynoldsovi,“ vysvětlil Janek na sociální síti a sám neotálel a pustil se do cvičení snad ještě s větší lehkostí než hollywoodští fešáci.

„Na to, jak se k tomu postavil Reynolds, stojí za to se mrknout,“ lákal fanoušky autor muzikálů Hamlet, Galileo či Iago. Ten se rozhodl výzvu poslat dál. „Samozřejmě že vyzývám Ester,“ zatáhl do všeho i dceru, sportovkyni Ester Ledeckou.

„A k ní partu mých Hamletů. Těch, co už si prince zahráli, a hlavně těch, co je to teprve čeká,“ provokuje muž, u něhož lze jen stěží uvěřit, že mu zbývají pouhé tři roky do šedesátky. Rovnou všechny konkrétní umělce, které měl na mysli, i vypsal a označil. Jde o exhvězdy Hamleta Pepu Vojtka (54), Petra Koláře (52),Václava Noida Bártu (39), Petra Bendeho (42), Ondřeje Rumla (38), ale i jejich zahraniční kolegy z dob, kdy se muzikál uváděl v cizině. 

A Janek nezapomněl samozřejmě ani na nováčky Adama Mišíka (22), Vojtu Drahokoupila (24) a Láďu Korbela z nového uvedení Hamleta, které by mělo mít premiéru již na podzim 2020, pokud to situace již dovolí. Někteří již stihli na výzvu i zareagovat. „A sakra...“ lekl se Ruml a kolega Korbel jen přitakal: „Amen!“ Teď otázka, kdo ze zmíněných pánů bude mít odvahu předvést, co v nich je!

VIDEO: Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií