Ačkoliv poslední dobou se do role sexuální koučky pasovala modelka Helena Houdová, jediným certifikovaným sex koučem v ČR je zatím podle svých oficiálních stránek pouze Julie Gaia Poupětová. Ta se v rozhovoru pro Blesk vyjádřila i ke kontroverzní fotce herečky a dabérky Nely Boudové„Nevím, jestli jsem nejvhodnější člověk na to, abych se k tomu vyjadřovala,“ váhala sice, ale přece jen svůj názor prozradila.

„Asi chápu, co tím chtěla Nela Boudová říci,“ má sice Julie pochopení, ovšem míní, že česká dabérka Julie Robertsové (52) nezvolila ten nejlepší způsob sdělení. „Roky jsem působila v různých médiích, takže mám celkem sebereflektivně nastavené určité hranice, jak tyhle věci komunikovat, aby to přece jen pohoršovalo spíš méně než více lidí (vždycky se někdo ozve, tak to prostě je). A také si všímám, že puritánství ve společnosti a hlavně na sociálních sítích poslední roky narůstá. I mezi mladými lidmi. To myslím fakt vážně,“ objasňovala.

„Takže bych to řekla asi tak, šlo to udělat stejně vtipně a zároveň o něco estetičtěji a vyznělo by to možná mnohem lépe, to poselství mohlo být prostě silnější,“ lituje Poupětová, která vede kurzy sexu i sex koučink pro páry i jednotlivce. „Mě to nijak nepohoršilo, ale spousta lidí v tom viděla určitou vulgárnost,“ krčí rameny.

„Takže nakonec podle mě byla trochu škoda, že to uškodilo hlavně Nele a tomu, co chtěla vyjádřit. Ale lidé o tom diskutovali, a o to jde dnes především,“ dodala pro Blesk sexuální koučka a má pravdu v tom, že Nela byla dlouho jedním z nejožehavějších témat...

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: Odkud Boudová šíří aerosol?

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Odkud Boudová šíří aerosol? Zuzana Bubílková

Fotogalerie
43 fotografií