„Jedině děti vědí, co hledají, a tak si najdou své rodiče.... Tohle dítě si našlo nás a my budeme 4,“ zaradovala se na instagramu Vendula a připojila hned několik srdíček. 

Ukázala též snímek, na němž se objímá s manželem Josefem (32), kterého si vzala již v roce 2015. Pomáhá jí vychovávat také jejího syna Jakuba (v květnu 15), kterého má se zesnulou hudební legendou – Karlem Svobodou.

Kromě toho Pizingerová na fotce v ruce drží dětské botičky modré barvy, a tak by se skoro dalo hádat, že očekávaný potomek bude chlapeček. Jenže jak sama blondýnka prozradila, jsou to botičky právě po Pepovi, jejím manželovi. „Za 23 korun,“ smála se ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje, která s touhle novinkou přišla na 1. máje a skutečně tak stylově oslavila »lásky čas«.

Vzhledem k jejímu věku je skutečně úžasné, že se jí podařilo otěhotnět. Nezbývá než doufat, že se nejednalo jen o nějaký nejapný vtípek (přece jenom »apríl« by to byl o měsíc opožděný) a Vendula i její miminko jsou v tom nejlepším pořádku a nečekají je žádné zdravotní komplikace. 

VIDEO: Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

VIDEO: Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost. Kateřina Štíchová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií