Pražské divadlo Studio DVA se v karanténě chopilo příležitosti a své herce pravidelně a bez nároků na honorář představuje v zábavné talk show s názvem JSME S VÁMI. Tentokrát se ale na prknech, která znamenají svět, patrně poprvé konalo něco, na co nejsou diváci zvyklí – cvičilo se! A tak byl ke členům divadla, tedy k Monice Absolonové a herci Petru Pěknicovi (44), přizván i zpěvaččin životní partner a trenér fotbalové Sparty skupiny B Tomáš Horna, aby oběma přítomným dával instrukce a společně si se sledujícími diváky zacvičili a pobavili se.

Bezmála hodinu a půl dlouhé vysílání však více než o cvičení bylo o vzájemném pošťuchování se obou partnerů. Zatímco Tomáš byl toho názoru, že Monika cviky nedělá správně, ona mu zase vyčítala, že mluví příliš potichu a nesrozumitelně. V souvislosti s tím si vzpomněla na jejich první schůzku.

„Máš uklidňující hlas, není vůbec slyšet. Když jsme měli první rande, tak on mluvil tak potichu, že jsem mu pořád říkala: Nemohl bys trošku nahlas? A pak jsem už jen pořád dělala volume doprava,“ popsala trable úplného prvopočátku jejich vztahu Monika Absolonová. „Tak když mě vezmeš na rande na hlavní silnici, to jsem tam měl jako řvát, abys mě slyšela?“ snažil se Tomáš Horna bránit v přímém přenosu.

To by ale nebyla Monika správnou ženou, kdyby svého partnera nechala být a nepřišla s dalším argumentem. „Tomáši, normální lidi sedí úplně normálně na zahrádce na ulici a normálně si rozumí a slyší se. A já jsem pořád zesilovala, značka marně,“ přesvědčila všechny zpěvačka o extrémní tichosti svého partnera, který se celou úsměvnou roztržku pokusil obrátit ve svůj prospěch. „Jsem tě chtěl dostat blíž k sobě, aby ses musela ke mně naklánět,“ tvrdil Tomáš. Na to mu ale Monika neskočila! „Jo tak, to byl trik... Leda h*vno!“ dodala jen se smíchem sympatická maminka jejich společných dvou dětí Tadeáše (4) a Matouše (1).

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií