Přál si nový život v Los Angeles a daleko od všech královských povinností, jenže takhle si ho nepředstavoval. Vévoda ze Sussexu se nejbližším přátelům svěřil, že náhlý obrat o 180° ho srazil na kolena. Co mu momentálně chybí nejvíc, je armáda!

K 31. březnu se vzdal nejen služebně starší pozice v královském paláci, ale i některých armádních hodností. Už se například nemůže pyšnit hodností generálního kapitána Královského námořnictva nebo čestného kapitána RAF. Stále je však majorem.

„Harry řekl přátelům, že mu armáda strašně chybí,“ podělil se zdroj serveru Daily Telegraph. „Taky jim přiznal, že nemůže uvěřit, jak se mu život obrátil naruby. V době, kdy sloužil v armádě, byl šťastný, potom potkal Meghan a život byl pořád krásný. Ale nemyslím si, že mohl předvídat, co se bude dít dál,“ dodal zdroj.

Podle Harryho by se útokům médií a celkovému chaosu, v němž momentálně žije, ubránil líp, kdyby stále sloužil. Princ již dříve tvrdil, že se uniformy nikdy nevzdá a bude ji nosit do konce života. To však bylo před Meghan, před odloučením od rodiny a před odstěhováním za velkou louži.

Jeho přátelé, ač mu to neřeknou přímo do očí, ze všeho viní vévodkyni. Nebýt jí, Harry by byl šťastný a v obklopení rodiny. Princ však několikrát zopakoval, že Meghan je to nejlepší, co se mu v životě přihodilo, a nic by na tom nezměnil.

VIDEO: Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video
Video se připravuje ...

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií