Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zbohatlický návrhář vyrobil kabelku s uchem z dětské páteře! Kosti koupil v Kanadě

Autor: jel - 
2. května 2020
05:35

Některá zbohatlická děcka už nevědí, čím by šokovala. To platí i o indonéském návrháři Arnoldu Putrovi (24), který na svých stránkách prodával kabelku vyrobenou prý z dětské páteře! Po pobouřených reakcích veřejnosti byl výrobek stažen.

Mladý návrhář na sociálních sítích prezentuje svůj luxusní životní styl, k němuž patří drahé oblečení, cestování do exotických destinací a samozřejmě soukromá letadla.

Extravagantní kousek, který vzbudil vlnu nevole, se prodával v přepočtu za 124 000 korun a byl vyroben už v roce 2016. Několik let však zůstal bez povšimnutí a až nyní se objevil na twitteru. Kromě této kabelky návrhář prodává také bundu o níž říká, že je na ní lidské žebro. „Jsi velmi nemocný, opravdu velmi nemocný,“ rozzlobil se jeden z uživatelů.

„Jak se k tomu dostal?“ diví se jiný uživatel. „Přesně to jsem si také říkal, je to znepokojivé,“ dodal další. Arnold tvrdí, že kosti pocházejí z Kanady a dostal se k nim legální cestou.

V Kanadě je totiž legální kupovat a prodávat lidské kosti a podle deníku The Sun návrhář řekl médiím, že jde o kosti, které byly darovány na vědecké účely, ale nevyužily se. Údajně ale odmítl ukázat doklad o koupi proto, že některé nakoupené kosti byly využity k výrobě zatím nedokončené kolekce.

Zobrazit celou diskusi