Od jedenácti let je Dominika Myslivcová hvězdou na sociálních sítích. Proslavila ji láska k růžové barvě a luxusu. Spekuluje se, že za vším jejím bohatstvím a úspěchem je podnikatel Antonín Charouz, ale dle jejích slov to tak není. 

Pan Charouz je můj manažer, ne přítel. S mým přítelem jsem už tři roky a je to cizinec,“ svěřila se v live streamu blondýnka. „Momentálně není v Česku, je doma stejně jako já. Většinu karantény jsem strávila u rodičů v Ostravě a moc jsem si to užila. S přítelem se uvidíme, až skončí karanténa,“ dodala Dominika. 

Krásce tedy dělá společnost především maminka, sestra se svými dvojčaty a pes Fendi. Prasátko, které dostala před rokem, skončilo u tety, protože začalo růst a nevešlo by se Dominice do bytu. 

Myslivcová se ráda chlubila také svou růžovou šatnou plnou luxusních kabelek a bot. „Tu už nemám, protože jsem se přestěhovala a dělám si novou, ale nebojte, bude v růžové barvě,“ směje se. 

VIDEO: Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Tři roky tají přítele! V karanténě se ale musela vzdát

Video
Video se připravuje ...

Růžová blondýna Dominika Myslivcová: Tři roky tají přítele! V karanténě se ale musela vzdát. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
45 fotografií