Nejmladší sestra z klanu Kardashian/Jennerů a zároveň nejbohatší z nich, miluje luxus, hlavně pak luxusní vily. Svou sbírku nemovitostí nově rozšířila o rozlehlé panství v kalifornské čtvrti Holmby Hills, za nějž utratila 35,6 milionů dolarů, což je v přepočtu necelých 900 milionů korun.

Původní cena tohoto opulentního hnízda boháčů přitom činila 55 milionů dolarů (1,3 mld korun), zkušená vyjednávačka Jennerová však dokázala cenu srazit téměř o třetinu.

Patrová rezidence, rozčleněná na čtyři ubytovací části, se rozprostírá na pozemcích o rozloze 1765 metrů čtverečních. Ve svém nitru skrývá dva apartmány pro hosty, sedm ložnic, čtrnáct koupelen, obrovskou kuchyň, domácí kino, bar, hernu a posilovnu.

V prostorách za vilou se nachází velký bazén doplněný lounge zónou a tenisový kurt, na kterém si můžete zahrát ale i basketball. Sběratelé drahých aut, mezi něž Jennerová rozhodně patří, si rovněž přijdou na své: ve vile je připravena 20místná garáž. Na fotografie (a trochu zelené závisti) zamiřte do naší galerie.

VIDEO: Outfity stylové čtveřice z rodiny Kardashian.

Video
Video se připravuje ...

Outfity stylové čtveřice z rodiny Kardashian. youtube.com/Fashion Style/BPŽ

Fotogalerie
55 fotografií