I přesto, že je Gabriela Lašková v jiném stavu, nové vysílání Prima CNN News s ní počítá a společně se Sandrou Pospíšilovou a Jaroslavem Brousilem budou součástí ranního vysílání Nový den. 

„Mám velikou radost, že budu součástí výjimečného týmu v čele s Liborem Boučkem a Soňou Porubkovou v rámci pořadu Nový den, na který se můžete těšit každý všední den od 6 do 9 hodin ráno,“ netají se Gábina, která s Matějem Misařem dva roky moderovala zprávy a v pondělí 27. dubna jejich společná pouť skončila. 

„V pondělí jsme odvysílali své poslední Velké zprávy. Posledních 6 let bych nazvala velkou školou, se kterou jsem se nakonec loučila v slzách," oplakala konec Lašková. Pro Matěje to byl poslední den nejenom za moderátorským pultem, ale i na Primě. 

„Živá, neuvěřitelná jízda. Nepochybně nejtěžší činnost, kterou jsem kdy dělal. Práci, kterou dělám, mám opravdu rád. Možná i proto jsem jí dokázal obětovat více, než jsem si kdy dokázal představit. Snad i pro naše diváky měla smysl. Vyšlapal jsem si to odspodu. I proto převládá vděčnost,“ loučil se se svými příznivci reportér, který zatím nemá jasno, kde začne další jeho životní etapa.  

VIDEO: Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček! 

Video
Video se připravuje ...

Zapomeňte na současné moderátory Primy. Novou posilou je Libor Bouček! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií