Zpěvák Marian Vojtko se během vládou nařízených koronavirových „prázdnin“ rozhodně nenudí. Společně se svým hudebním kolegou Václavem Noidem Bártou pro své fanoušky nachystal překvapení: novou písničku, jejich společný duet. „Máme radost!!! Konečně po třech letech bude příští neděli premiéra klipu k písni Křídla. V pátek při živém vysílání Hudebního divadla Karlín ji poprvé zazpíváme,“ lákal urostlý Noid všechny své příznivce.

„V tý karanténě mi, čéče, rostou svaly, už je mám skoro jako ty,“ podotkl nadšeně Marian, představitel mnoha hlavních muzikálových rolí: namátkou jmenujme například Fantoma opery ve stejnojmenném muzikálu či hraběte Krolocka v Plesu upírů. V těchto dnech se měl navíc začít objevovat na prknech Divadla Broadway díky znovuobnovené premiéře muzikálu Kat Mydlář. Jeho proměny si skutečně nelze nevšimnout. Po loňských Vánocích prý vážil přes metrák, a proto se rozhodl zatočit s kily navíc.

Jeho mentorem v posilovně a fitness centru se stal právě Noid, od listopadu hrdý dvojnásobný tatínek, pod jehož vedením se Vojtkovi povedlo nejenom úspěšně shazovat nabraná kila, ale také nabírat svalovou hmotu. Jeho pomalu, ale jistě se rýsující muskulatury si jistě považuje i Marianova partnerka, plavovlasá lékárnice Helena, co na zářijové dovolené v Tunisku předvedla postavičku, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Že by byla právě ona Vojtkovou motivací?

VIDEO: Pěvec Marian Vojtko zpívá Gottovu píseň „Když milenky pláčou“.

Video
Video se připravuje ...

Pěvec Marian Vojtko zpívá Gottovu píseň „Když milenky pláčou“. Jakub Veinlich

Fotogalerie
68 fotografií