Zatímco topmodelka Daniela Peštová a její dlouholetý partner Pavol Habera, frontman kapely Team, ke své lásce „nepotřebují papír“, jak často prohlašují páry, co spolu žijí „na psí knížku“ bez sňatku, rodiče půvabné plavovlásky ve svátost manželství věří. A to dokonce už půl století!

Výročí pověstné kulaté svatby se většinou slaví dalším obřadem, výměnou prstýnků starých za nové, a to vše v kruhu milující rodiny. A nejinak tomu bylo i v případě rodičů Daniely. „Naši si to 50. výročí svatby představovali jinak (50, lidičky‼ chápete??!!). Chtěli si obnovit slib, měla to být krásná rodinná oslava. Nic z toho se kvůli karanténě nekoná,“ posteskla si na sociálních sítích Peštová.

„Tak jsme jim s dětmi aspoň symbolicky upekli dort. Mami a tati, vaše láska je jedinečná a váš vztah je pro mě velkým vzorem!“ vyznala se jim jejich hrdá dcera Daniela a na sociální síti se dokonce pochlubila černobílou fotkou, na níž jsou její rodiče ještě coby mladí teenageři.

Třeba právě tohle, onen stabilní vztah a vzájemná láska trvající neuvěřitelných padesát let, by mohla k žádosti o ruku inspirovat i Haberu. „Plánuji udělat to, že až budu na smrtelné posteli, tak zavoláme faráře a ten to velmi rychle vyřídí. A pak poslední pomazání, jedním vrzem,“ smál se slavný slovenský zpěvák, když se ho Blesk naposledy dotazoval na svatbu s krásnou modelkou.

Jak on, tak i Peštová už totiž jedno nepovedené manželství mají za sebou: Paľo se v minulosti rozvedl s Naďou Haberovou (55), Daniela žila tři roky s Tommasem Butim. S ním také počala syna Yannicka (24). Další dva potomky, dceru Ellu (18) a syna Paula (11), má ale s interpretem hitů Je to vo hviezdach, Reklama na ticho či Mam na teba chuť. Ten má pak ještě dospělou dceru Zuzanu.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
66 fotografií