Přestože Nikol Šíbrová po absolvování gymnázia v rodném Rakovníku poměrně rychle přesídlila do stověžaté matičky měst, podle jejího pohledu na věc je život na Moravě o dost lepší než ten v Praze. Celé to začalo pořádným kusem slaniny, který Nikol Štíbrové přistál jako dar a který na svém instagramu označila s nadsázkou za „Humanitární pomoc z Moravy.“   

A pak už následoval průtok myšlenek zvěčněný v několika videích. „Říkám Péťovi, že je zvláštní, že cokoli je moravské, je automaticky lepší, že jo,“ začala svou rozvahu Nikol Štíbrová, která se do ní snažila vtáhnout i svého nového partnera Petra.

„Když dáte před jakékoli jídlo slovo 'moravské', tak to automaticky povýší hodnotu toho jídla. Že to není slanina, ale je to moravská slanina. Není to normální slivovice, ale je to moravská slivovice,“ myslí si moderátorka z tria 3 v 1.   

„Podle mě Moravská Třebová bude taky lepší než Česká Třebová,“ opustila Nikol Štíbrová oblast gastronomie a zavítala do té zeměpisné. A byť na černobílých videích, která nahrála do svých instastories sama, je patrné, že při natáčení videí se v domácnosti pohyboval i Nikolin partner Petr. Toho se Nikol Štíbrová několikrát pokusila aktivně vtáhnout do děje dotazy, co si o tématu myslí.

Na kameru se statný Petr sice neukázal, přispěl ale myšlenkou, že moravskou variantou müsli jsou jednoduše škvarky. „Geniální! Oni jsou prostě geniální, hele!“ okomentovala Nikol ideu svého partnera. Je vidět, že karanténa už je pro některé opravdu dlouhá...

VIDEO Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií