Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sousedi ji zbili a pohřbili zaživa: Nina unikla smrti jen o vlásek

Autor: jel - 
28. dubna 2020
20:29

Sedmapadesátiletá Nina Rudčenko z vesničky Marjanske, která se nachází v Poltavské oblasti na Ukrajině, si prošla příšerným zážitkem, z něhož si odnesla četná zranění. Dva opilí sousedé ji totiž napadli a bili dlouhé dvě hodiny. Pak ji živou zakopali!

Podle místních zpráv byla Nina doma, když se do jejího domu vloupali dva opilí bratři, údajně ve věku 27 a 30 let. Ti měli nebohou paní bít baseballovou pálkou dlouhé dvě hodiny, dokud neomdlela. Pak prý odtáhli nehybné tělo na místní hřbitov, kde Ninu vzbudili tím, že ji polili vodou. Následně ji měli přinutit, aby si vykopala vlastní hrob a lehla si do něj.

„Ležela jsem tváří dolů a oni mě začali zakopávat,“ řekla nebohá důchodkyně ukrajinské televizi NTN. „Zakryla jsem si tvář rukama, abych měla trochu vzduchu, a oni se smáli a říkali, že zavraždí celou mou rodinu. Když skončili, uvažovali nad tím, jestli už jsem zemřela, a pak odešli,“ popsala otřesný zážitek paní Rudčenko.

Poté co strašní násilníci odešli, podařilo se statečné ženě z hrobu vykopat a doplazit se domů, kde ztratila vědomí. „Ninina tvář byla pokryta modřinami a krví, byla černá a oteklá. Sotva jsem ji poznala,“ popsala její sestra Ludmila, která ji druhý den po hrůzné noci našla.

Kromě modřin a podlitin měla důchodkyně také zlomenou čelist, nos a otřes mozku. Sadističtí bratři byli dopadeni a čelí obvinění z pokusu o vraždu.

starymlok ( 30. dubna 2020 21:42 )

Meli jste se blbci líp učit,když o Ukrajině víte ***.Co Ukrajinec,to zmet-tek od války

Lubomír Babáček ( 29. dubna 2020 14:26 )

Ne, ale proti takovým, jako Vy.

alter012 ( 28. dubna 2020 23:50 )

Netrep hovadziny , tovarišč trol!
Vy stále bojujete proti fašistom ?

nakobyl ( 28. dubna 2020 21:11 )

Tp nebylo v Práglu? Nezajímavé

Lubomír Babáček ( 28. dubna 2020 20:43 )

Fašistické metody a lidské zrůdy. Na Ukrajině typická vlastnost mnoha "vlastenců".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání