Tereza Ramba je bezesporu renesanční ženou. Nejenom, že patří mezi naše současné nejlepší a nejvytíženější herečky (za roli ve filmu Vlastníci se dokonce dočkala jak Ceny české filmové kritiky, tak i Českého lva). Kromě toho stíhá běhat kolem synka, jemuž přezdívá Slunce (zhruba 6 měsíců, ale jeho přesné datum narození i jméno herečka tají), věnovat se manželovi, jímž je tanečník Matyáš Ramba (29), a dokonce s ním natáčet i tolik populární podcasty. Kromě toho stihla sepsat i knihu DobroDruhům, mapující její cesty po světě.

Nejedna její fanynka proto došla k závěru, že je naprosto dokonalá. „Musím vám napsat, jak vás moc obdivuju, že všechno skvěle zvládáte i s miminem. Máte můj obdiv a jste velkou inspirací. Nezvládám vše s takovým elánem, a to mám už dvě dítka. Moc vám fandím,“ vyznávají se jí fanynky. Právě tato obdivná slova ovšem půvabnou Terezu přiměla k tomu, aby vše uvedla na pravou míru a veřejně přiznala, že není všechno tak ideální, jak by se na první pohled mohlo zdát: „Prosím vás, vy mi strašně často píšete takovýhle zprávy,“ podivovala se ve svých instastories Ramba, zatímco v kolébce houpala své dítě.

„Tak já mám pro vás několik tipů, abyste to taky takhle skvěle zvládaly. Musíte si v první řadě rozpustit ten mastnej drdol. Tím, jak ho máte vlastně mastnej, vám vytvoří takovou vynikající vlnu,“ demonstrovala na svých kaštanových kadeřích.

„Pak se vždycky musíte natáčet proti sluníčku, protože vám to vygumuje ty kruhy pod očima. A asi tak takhle já to zvládám, takže, nenechte se zmást tady tím šíleným virtuálním světem, velice často jsem taky unavená nebo mám nějaký strachy… Takže vás chci uklidnit, opravdu tady nechci být jako nějaký příklad nějaké skvělé maminky. Věřte mi, mám taky svý dny… a myslím si, že Matyáš by o tom mohl vyprávět,“ smála se.

„Buďte hlavně v klidu, protože miminka strašně rychle rostou, takže pak už nebudou miminka a nebudou nás tady potřebovat. A to bude hrozný. Ale samozřejmě si to teď strašně užívám, protože nic víc na tom světě není,“ dodala krásná herečka, jež brzy zazáří v nové české pohádce O vánoční hvězdě. Zároveň všechny ujistila, že oni své rodičovské role jistě zvládají lépe, než by si byli sami ochotni přiznat.

VIDEO: Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Voříšková: Na zahájení festivalu vynesla věci ze sekáče! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
90 fotografií