Světem instagramu se šíří nová výzva, kterou mohou absolvovat jen ženy, jež jsou už matkami – ty pro její splnění musí zveřejnit poslední fotku před narozením jejich vytoužené ratolesti. Jako první se výzvy chopila zpěvačka a herečka Míša Tomešová (29), která však pro své zaryté fanoušky ukázala již dobře známou fotku, na které stojí u auta před cestou do porodnice a na tváři má úsměv od ucha k uchu, který příliš neznačí, že by se jí týkaly porodní bolesti.

Se zcela novým snímkem ale přišla také už dvojnásobná maminka Aneta Krejčíková. „Přijímám výzvu od Míši Tomešové... 2 h. před tím, než jsem držela v ruce Antonii,“ napsala k tajemně tmavé fotce, ze které je znát, že v tu chvíli ji sužovaly bolestivé kontrakce.

Ještě před porodem se herečka svěřila, že je zastánkyní domácího porodu. Jestli ale Toničku, na rozdíl od synka Bena (20 měsíců), skutečně přivedla na svět v jí přirozeném prostředí, dosud neuvedla. Zveřejněná fotka ale tuto variantu spíše potvrzuje, protože to nevypadá, že by Aneta stála uprostřed nemocničního pokoje.

VIDEO: Dojemné loučení Anety Krejčíkové v Ulici – už dnes!
Video
Video se připravuje ...

Dojemné loučení Anety Krejčíkové v Ulici – už dnes! TV Nova

Fotogalerie
68 fotografií