A tak jsme se s Terezou Kerndlovou spojili přímo do jejího domu v Marbelle a došlo i na tuhle otázku. Jak to dělá, že stále vypadá, jak kdyby šla zrovna na večírek?

„Konečně to mohu vysvětlit a snad to už všichni přestanou řešit. Spoje s napletenými vlasy mám už deset centimetrů od hlavy odrostlé, takže to řeším culíkem nebo drdolem, aby to nebylo vidět. Už jsem uvažovala o tom, že to sundám, ale zatím to nechám. Řasy nemám nalepené napevno, takže si je nandavám, kdy je potřeba. A nehty? Přes internet jsem si objednala celou sadu na dělání gelových nehtů a dělám si je sama. Trvá mi to sice půl dne, ale aspoň se zabavím, prozradila v live streamu Blesku zpěvačka, která opět vypadala dokonale. 

I když se z Marbelly mohli dostat repatriačním letem, tak ho přenechali lidem, co museli odletět do Česka nutněji. „Po dohodě s rodinou, která je naštěstí zdravá, babičce je 93 a rodiče, kteří jsou po onkologické léčbě, jsme se rozhodli tady zůstat. Jsme v denním kontaktu, a kdyby se cokoliv stalo, okamžitě jedeme domů autem nebo vlakem, prostě jak by to šlo,“ dodala Tereza. Ve Španělsku opět prodloužili karanténu a zpřísnili opatření, a tak kromě obchodů s potravinami je vše zavřené a je zákaz vycházení třeba na pláž k moři.

VIDEO: Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! 

Video
Video se připravuje ...

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
46 fotografií