Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hororový konec učení na kole: Dívce z Kladenska projel hlavou klacek po nárazu do stromu

Dívenka nezvládla jízdu na kole a narazila do stromu: Z hlavy jí trčel klacek!
Dívenka nezvládla jízdu na kole a narazila do stromu: Z hlavy jí trčel klacek!  (Autor: ZZS Středočeského kraje, David Malík )
Autor: VaB - 
28. dubna 2020
11:01

Jízda na kole na Kladensku málem skončila tragédií! Malá holčička narazila do stromu tak nešťastně, že se jí do obličeje zapíchla větev. Ostříleným záchranářům zatrnulo, dívenka byla ale statečná.

První jízda na velkém kole a málem došlo k tragédii. Malá holčička na Kladensku, i přes svou šikovnost, ztratila nad kolem kontrolu a narazila do stromu! Rodiče rázem utrpěli velký šok, když viděli, co se dívence zapíchlo do čela.

Po nárazu zůstal holčičce nad obočím, jen pár centimetrů od oka, trčet klacek. „Pro rodiče to musel být obrovský šok, když se ukázalo, že dívce z čela trčí větev, která pronikla kůží takřka až k uchu. To, že měla dívka kvalitní helmu, nezabránilo, bohužel, zranění,“ uvedli záchranáři Středočeského kraje na facebooku.

Malá slečna byla ale statečná, od profesionálů ze záchranky se nechala ošetřit, záchranáři jí podali i léky na bolest. „Při transportu do motolské nemocnice už komunikovala se záchranářkou, která se všemožně snažila udržet dobrou náladu naší malé pacientky,“ dodali záchranáři.

„Moc držíme palce, aby se zranění rychle zahojilo! A jsme vděční, že to takhle dopadlo – stačilo pár centimetrů a větev by zasáhla oko!“ dodali záchranáři a vzkázali, že se dívenka může přijít za záchranáři podívat na základnu. 

kukuku ( 28. dubna 2020 15:17 )

Na kole se učila do školy, kabel od internetu se jí zamotal do špic.

baronessa ( 28. dubna 2020 12:51 )

Podle titulku bych soudila, že se na kole učila něco do školy. Takhle kdyby tam bylo "konec učení jízdy na kole", bylo by to jasnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání