V rámci děje se rodina seriálových Vacků ze Slunečné účastní natáčení pořadu pro kutily. Zrovna s chutí i úsměvem před kamerou koštují slivovici, když ze sudu vyskočí dědeček Zdeněk. Není to zrovna nejlepší překvapení!

Sice svým činem nenechá štáb na pochybách o tom, že je nesvéprávný blázen, jak se snaží kvůli soudnímu sporu již nějakou dobu předstírat, jenže žertík se mu vymstí. Štáb si sbalí fidlátka a odjede a na reklamu i slíbené peníze můžou Vackovi zapomenout. To samozřejmě seriálovou snachu Knopa v podání Dany Batulkové (62) rozzuří doběla.

Herec a dabér musel scéně dost obětovat. „Dost dlouho se hledal sud, kam bych se vešel,“ svěřil deníku Aha! Václav a doplnil, že v sudu měl místo slivovice sice teplou vodu, ale jelikož tam byl nahý, nic příjemného to nebylo. Především ve chvíli, kdy se musel před celou společností vynořit. „Všude byla větší zima než v té vodě,“ posteskl si a měl co dělat, aby se neklepal zimou. „Jinak mám bláznivé scény rád. Jsou herecky vděčné, člověk se sám při nich pobaví,“ říká ale Knop.

Na place se sešel též s kolegou Oldřichem Navrátilem (67), který si opět zopakoval roli, v níž po Václavu Postráneckém (†75) exceloval v Krejzových – moderátora oblíbeného Receptáře. Navíc oba populární seriály se natáčí na stejném místě! „Ani jsem si napřed neuvědomil, že točíme v ateliéru, kde se dělali i Krejzovi,“ podivoval se nejprve Navrátil, který se v podstatě po roce vrátil »na místo činu«. „Co to tady bylo? Ložnice ne, veterina taky ne, tak snad hala nebo moje dílna,“ vzpomínal nahlas Navrátil.

VIDEO: Bitka holek ze Slunečné: Batulková zbije Burešovou!

Video
Video se připravuje ...

Bitka holek ze Slunečné: Batulková zbije Burešovou! FTV Prima

Fotogalerie
101 fotografií