Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka se „muchlovala“ v trávě s mladíkem pod vlivem alkoholu: Skončila připoutaná k pryčně!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz, Shutterstock)
Autor: ran - 
27. dubna 2020
18:02

Leželi za vlahého večera v trávě, ale na příliš romantickou schůzku to nevypadalo. Oba mladí lidé totiž strážníkům nadýchali kolem 3 promile. Dívka musela být vzhledem k celkovému stavu a chování odvezena na záchytku. O agresivní scény při tom nebyla nouze.

Dívce i mladému pánovi z Přerova bylo 19 let a zřídili se oba pod obraz u jedné z přerovských lagun u řeky Bečvy. Byla sobota chvíli před půlnocí, když se o ně byla nucena postarat policejní hlídka.

Těžko říct, pro koho z povedeného páru skončilo dostaveníčko hůře. Jestli pro mladíka, kterého si odvezli rodiče, nebo pro dívku. Tu si totiž její matka vyzvednout odmítla. Když holčina viděla, že jí odvádějí jejího miláčka, začala být agresivní. 

„Odloučení od Romea vyvolalo v Julii vztek a agresi a pokusila se jednoho ze strážníků nečekaně udeřit pěstí do obličeje,“ popsal nebývale poeticky situaci mluvčí místní městské policie Miroslav Komínek. 

Protože svůj vztek dívka obrátila na policisty, těm nezbylo nic jiného než ji zpacifikovat nasazením pout. Poté, co projevovala násilí i vůči personálu záchytky, kam byla odvezena, musela být k posteli připoutána. Tak pak strávila noc. Vzpomínky na probuzení dalšího rána rozhodně nebudou v budoucnu patřit k jejím nejoblíbenějším.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání