Trochu rozvířit vody někdy není na škodu, u Meghan (38) a Harryho (35) je to ale spíš neopodstatněné a opakované píchnutí do vosího hnízda. Podle některých zdrojů vévodové ze Sussexu připravují podraz kolosálních rozměrů, jaký kdysi zvládla jen princezna Diana (†36) – vydání šokující biografie, jež odhalí informace ze zákulisí královské rodiny. Podílet se na ní má Meghanin přední fanoušek, novinář Omid Scobie, a královská zpravodajka pro časopis Elle Carolyn Durandová.

Kolem čeho se bude kniha točit? Autoři chtějí čtenáře provést životem královského páru od svatby po nechvalně známý megxit, tedy zanechání královských povinností a stěhování do Spojených států. Od titulu se očekává, že vévody vykreslí jako obětavé hrdiny a zbytek rodiny bude viněn za zpřetrhání pevných vazeb a jejich odchod. Předpokládaná délka knihy činí 320 stránek a vydání je naplánované na srpen.

Podle serveru The Mail on Sunday se rozhovor s novináři uskutečnil ještě před odstěhováním do Los Angeles a má se za to, že svou trošku do mlýna přispěli i nejbližší přátelé Meghan, stejně jako v případě Dianiny biografie. Oba novináři se již dříve zařadili na úzký seznam „důvěryhodných médií“, která od vévodů pravidelně dostávají nové informace. Naposled jim vyzradili obsah videohovoru se samotnou královnou Alžbětou II.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan 

Fotogalerie
102 fotografií