„Čau Praho! Po dvanácti letech tě opouštím,“ psala Andrea Pomeje na svém profilu začátkem března tohoto roku. Jelikož ale v rodinném domě nedaleko Poděbrad, který si postavila se svalnatým sympaťákem Petrem, chybělo dodělat koupelny, stěhování se muselo o pár týdnů odložit a dýdžejka byla odkázána i s dcerou Aničkou (6) do suterénu v domě partnerových rodičů na koronavirovou karanténu.

Jak sama Andrea v live streamu Blesku přiznala, chvíle bez vlastního domova a v karanténě bez hraní a tím i značné části příjmu byly pro jejich vztah zátěžovou zkouškou. „Jak jsem teď pořád doma, tak hodně a leckdy to odnáší vztah s Petrem. On mi dává tolik lásky a pocit bezpečí, který jsem do té doby neznala, a já jak mám v sobě zaklíčené, že to přeci nemůže být pravda, tak na něj zbytečně útočím. Vím, že si hodně nevyřešených věcí a stavů nesu z manželství s Jirkou, snažím se je vyřešit, ale čím dál víc vím, že na to sama nemám. Jak tohle skončí, určitě se obrátím na psychologa, nechci přijít o Petra ani o to, co teď mám,“ šokovala upřímností Andrea a potvrdila, že instagramové pozlátko často klame a realita může být i poněkud méně příjemná.

Teď už ale opravdu příjemná je! Mladá rodinka bydlí konečně ve svém a je znát, že se Andree muselo značně ulevit a raduje se z prvního vlastního bydlení, které stojí uprostřed přírody a ruch města je mu několik kilometrů vzdálen. A protože jsou kluby stále zavřené a ona nemůže hrát, má o to více času, aby domeček hezky zútulnila a odekorovala podle vlastních představ, čímž se fanouškům na instagramu pochopitelně pochlubila. Dokonce nevynechala ani dceřin pokojíček! „Největší radost má Anička, protože se poprvé zabydluje,“ svěřila se jako pyšná matka. A vy se můžete v galerii podívat, jak jejich moderní bydlení nesoucí se v moderním duchu s „buddha“ dekoracemi aktuálně vypadá!

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
73 fotografií